作り方
材料(5~6皿分)
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肉
250g
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玉ねぎ
中 1・1/2個 (300g)
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にんじん
中 1・1/2本 (100g)
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じゃがいも
中 1個 (150g)
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サラダ油
大さじ2
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水
750ml (3・3/4カップ)
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ゴールデンカレー
1パック (99g)
手順
材料をひと口大に切る。
鍋に油をひく。(大さじ2)
肉、野菜を加えて約10分炒める。(中火)
鍋に750ml(5~6皿1パック分)の水を加える。
強火で沸騰させる。
表面に浮いてきたアクを取る。
約20分煮込む。(弱火~中火)
一旦火を止める。
ルウを鍋に入れる。
ルウが完全に溶けるまでかき混ぜる。
再び火を点ける。(弱火)
とろみがでるまで、時々かきまぜながら
約5分煮込む。温かいままご飯にかけてお召し上がりください。
How to cook
Ingredients (5 to 6 servings)
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Meat
250g
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Medium onion
1 and 1/2 (300g)
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Medium carrot
1/2 (100g)
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Medium potato
1 (150g)
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Vegetable oil
2Tbsp
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water
750ml (3 and 3/4 cups)
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Golden Curry Sauce Mix
1pack (99g)
Directions
Cut the ingredients into bite-size pieces.
Pour oil into the pan. (2 Tbsp)
Add meat and vegetables, and stir-fry for about 10
minutes. (medium heat)Add 750 ml of water (for 5 to 6 servings or
1 pack)to the pan.Let it come to a boil over high heat.
Skim off the foam on the surface.
Simmer for about 20 minutes over low to
medium heat.Turn off the heat.
Put the sauce mix into the pan.
Stir well to completely dissolve the sauce mix.
Turn on the heat again to low heat.
Stir while simmering the sauce for 5 minutes until
the sauce thickens.Serve hot over rice.
怎么做
原材料(5~6人份)
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肉
250g
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洋葱
中等大小 1・1/2个 (300g)
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胡萝卜
中等大小 1/2 (100g)
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土豆
中等大小 1个 (150g)
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色拉油
2汤匙
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水
750ml (3・3/4杯)
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金牌咖喱
1盒 (99g)
程序
将材料切成一口大小。
锅中倒入油(2汤匙)烧热。
加入肉类和蔬菜,炒约10分钟。(中火)
向锅中加入750ml(5~6盘 1盒)水。
用大火煮沸。
除去浮在表面的浮沫。
炖煮约20分钟(小火~中火)。
暂时关火。
将咖喱块放入锅中。
搅拌直至咖喱块完全融化。
再次开火(小火)。
炖煮约5分钟,边搅拌边煮至粘稠状。
浇在米饭上趁热吃。
LINE UP
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甘口 / MILD / 甜的
It is perfect for those who like spicy food.
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中辛 / MEDIUM HOT / 中辣
Well-balanced mellowness and spiciness for most people.
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辛口 / HOT / 辛辣的
With a mellow taste, it is suitable for even those who do not like spicy food.